Slovesna maša bo v cerkvi, slavje s pogostitvijo pa na vrtu za cerkvijo.

Sv. Jožef na Poljanah, Ljubljana, 10. september, ob 17h.
Vabimo vas na slavje, ki se začne s sv. mašo v spomin na pokojnega p. Marijana Šefa. Ta dan bomo obhajali natanko 85 let od njegovega rojstva.

Hkrati se bomo poslovili od p. Petra Rožiča. Kot prvi Slovenec bo prevzel mesto direktorja Jezuitskega evropskega socialnega centra. P. Rožič odhaja na novo poslanstvo v Bruselj 12. septembra, ko tudi obhaja 40 let življenja. Tako bomo tisto nedeljo z obema praznovali tudi mi vsi. Zahvalno mašo bo daroval p. Rožič, na dogodku pa bo prisoten tudi namestnik provinciala p. France Kejžar ter jezuiti iz skupnosti sv. Jožefa in drugod. Ob 16.30 bo p. Mio Kekić vodil adoracijo.

Nato vabljeni na pogostitev po maši, na vrtu Ignacijevega doma, kjer boste poleg raznih domačih dobrot prejeli v dar novi DVD o jezuitskem kolegiju MAGIS v Mariboru, saj se vam mnogim želimo zahvaliti za raznovrstno pomoč pri našemu delu z mladimi. Na DVDju so štirje filmi: kratek predstavitveni film o MAGISuslavje z blagoslovom stavbe MAGIS, intervjuji s študenti in jezuiti ustanovitelji MAGISa ter film Pridi v MAGIS 2015.